måndag 16 januari 2012

Tröttis.

Sent i säng om jag jämför med säkert en vecka tillbaka. Trött efter lunchboxningen idag, men höll igen efter söndagspass. Ett pass man bland ar med, ninjaposioner, thai-boxning och vanliga traditionell box, med inslag av MMA också. Grymt!
Efter jobbet har det inte gått i många knop. Nu ska jag hoppa i säng, imorgon är jag ledig och ska tillbringa en heldag med Pixie!

3 kommentarer:

  1. Nu så har jag fått mitt stämpelhäfte och även stämplar för förra veckan oxå... Behövde inte ens be om det för dom fixade det i repan ändå... Du är jue jämt här ändå som dom sa... Mitt andra hem lixom... :D

    Vad har du för fin hoodie på dig på bilden?! :P

    SvaraRadera
  2. Det är min kära vän Ronja :-) Hon har en klubbtröja från Adrenaline MC. Ett gäng med sporthojar som brukar träffas och köra med utgång från Stockholm. Fast för henne tillhör det historien och har ett nytt liv som är mycket bättre (läs:ny pojkvän)

    Problemet med mig är att jag flänger runt mellan olika SATS i Stockholm, men på ett ställe vid Söda station känner dom igen virrpannan. Särsklit när jag kommer med barnen :-)

    SvaraRadera
  3. Aha! Tyckte inte precis som att det såg ut som dig men jag var inte säker... Min blick fastnade nog bara vid hoodien skulle jag tro... ;) Härligt dock att hennes liv är bättre nu!

    Mig får dom jue dras med på ett och samma ställe (finns två stycken sats här i stan) och har fått gjort snart i 10 år... Började träna där när det öppnades... :P

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...