tisdag 23 augusti 2011

Ännu en dag

Crosstraining med Annas sällskap stod på schemat idag. Inte lika tufft pass som förra tisdagen men ack så jobbigt. Många övningar där handlederna tog stryk, har f ö avdomnade fingrar på vänsterhanden. Träning ska kännas!
Lunchade på Café Rival med trevligt sällskap. Mycket god sallad har de där.


Träningsmotivator?

Hämtat ut ett nytt stämpelhäfte från SATS. Kan vara inspirerande att få en liten present framåt höstkanten, som en liten belöning för allt slit. Missade ju att fylla i ett häfte under sommaren fast det blivit ganska mycket träning då med. Fick en liten handduk sist som är perfekt att med i gymmet eller på passen.


Imorgon blir det styrketräning med Ronja. Då blir det en långkörare då vi kör en timme cardio efteråt. Det är tufft att träna med en tävlingstjej :-)
Det blir mycket träning den här veckan, nästa vecka blir det ju desto mindre :-) Ronja har lovat att skälla på mig om jag inte tar tillfället i akt och slappnar av och verkligen tar semester. Jag med mitt ständigt dåliga samvete över kost och vikt ska verkligen försöka ta henne på orden och njuta av fetost och rödvin :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...