lördag 12 mars 2011

En fredag på språng

En lång men härlig dag och nu har klockan redan blivit lördag :-)

Började dagen med en liten sovmorgon och mysfrukost med barnen. Kan rekommendera Innocent fruktsmoothies (hemsida). Favorit även hos barnen!

Iväg till dagis, sen till vårdcentralen för att ta lite blodprover, hormonbalans och mineralhalter. Bara en rutin koll. Hem igen, äta ett ägg för att sen åka till gymmet för lite fredagsbox. Ett härligt konditionspass där man får träna en hel del teknik. Sen vidare till jobb och avfirande av en kollega som slutade efter 11 år på företaget. Tårtan tittade jag på medans andra åt. Seger!

Sen på eftermiddagen var det dags för ett gympass med min vän Ronja!! (läs hennes blogg) Som om det inte vore nog avslutade vi träningen med att åka till SATS på Medborgarplatsen. Men där tog energin slut, vi orkade ingen cardio utan gick och handlade mat och åkte hem.


Fredagsmys med marinerad fläskfilé och sötpotatis, mums!

Efter god middag var det dags för att färga håret.

Före

Efter
Ronja är superduktig på att färga och klippa. Utbildad frisör som hon är! Inte alla som har en personlig frisör som gör hembesök ;)

Sov gott alla vänner! Nu svider det i ögonen och imorgon blir det ingen längre sovmorgon utan upp ocj ta en power-walk innan det bär av till gymmet för lite spinning! KRam


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...