torsdag 2 februari 2012

Ser man på...

...när man nu tränar på Sats Medis för ovanlighetens skull så dyker den här mannen upp. Liten och skygg i ett hörn, dock kortklippt och med mer skägg. Syrran blev helt klart till sig och kämpade hårdare än någon annan *fniss* Vad vi tränade? Crosstraining, som den här gången var som gammal hederlig skolgympa, inklusive visselpipa och lagtävlingar. Se syrrans inlägg här.

Andreas Wilson

9 kommentarer:

  1. Är nog likadan jag om inte annat för det sociala oxå... Men är det för halt ute så kör jag steppern inne hemma istället... Sen dom flesta andra träningsprylarna jag har har mamsen lånat nu... :) Så nu så är jag en soffpotatis istället hihi... ;)

    Visslade ni på honom eller?! :D

    SvaraRadera
  2. Hihi, nä, men tittade i smyg haha. Var ju många speglar så det var svårt att inte spana ;-) Fick tom ett leende, det du ;-)

    SvaraRadera
  3. Hihi och jag som trodde att ni använde visselpipan... ;) Det närmaste på senaste till på gmet jag kommer en "kändis" är kostdoktorn... :D Om man inte räknar sångaren i Broken Door och Renegade Five förstås... Ett tag var Christer Sjögren där med fru... Hon höll nog ett öga på han efter hans eskapader haha... :P

    SvaraRadera
  4. Skulle snott visselpipan från instruktören!! Får bli det nästa gång :-) Det är rätt kändistätt här i krokarna men inte alla som är något att lägga ögonen på ;-)

    Har faktiskt Christer Sjögrens hus ;-) Fick en liten tour runt i krokarna där. När jag bodde och pluggade i Karlstad för en sisådär 10-12 år sen. Jösses, är ju gammal...

    SvaraRadera
  5. Ja att du inte tänkte på det... :D Dom flesta bor väl som sagt var i huvudstaden... Här finns jue en och en annan då... Har till exempel bott granne med Sven-Erik i Sven-Ingvars... det du... ;)

    Så du har varit här i krokarna och dom värmlänska skogarna du... Ja hans hus är inte litet det inte... Åkte förbi där förra vintern när vi var ute och fikade på udden där... :P

    SvaraRadera
  6. Mellan 98-2001 bodde jag i Karlstad, nära universitet. Jobbade extra på Synsam vid torget :-) Det var en rolig tid. Helt klart en trivsam stad.

    Men om du möt Sven-Erik, det finns väl inget som kan toppa det? ;-)

    SvaraRadera
  7. Syrran bor ganska så nära universitetet... Men då måste vi ha setts för jag är kund hos Synsam sen många år tebax med mina linser och glasögon... Har Eva där om du minns henne... Hon fick bröstcancer men klarade sig efter att dom opererat bort det...

    Haha nej det är väl det ultimata eller hur... Jag var liten då och han brukade spela gitarr och sjunga för oss... :)

    SvaraRadera
  8. Jajamen, jag minns Eva. Kommer ihåg dagen hon berättade för oss på jobbet. Vilken chock! Men sen blev hon bra, vilken lättnad. Men då har jag säkert träffat på dig! Du får hälsa henne (från Jennifer då, eftersom det är mitt "riktiga" namn) :-)

    SvaraRadera
  9. Jag får gåshud när jag tänker på det... Men vilken tur att det gick bra... Nu så håller hon även på att gå ner dom kilona som hon gick upp utav behandlingen... och mår bättre än nånsin... Jag är en lyssnare så hon berättar mycket för mig... :) Lovar att hälsa till henne! Och namnet kommer jag ihåg för det heter syrrans tös... ;) Våra vägar borde som sagt var ha korsats!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...